Postet nga: Basri Sejdiu

Inspektorati i Punës dënon me nga 2 mijë euro Bordin e ShSKUK-së - DOKUMENT

Gjashtë anëtarët e Bordit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës janë dënuar me nga 2 mijë euro gjobë.

Kolegjet private duhet të paguajnë për praktikën e studentëve në ShSKUK - DOKUMENT

Institucionet private të Arsimit të Lartë nga ky vit do të duhet të paguajnë për të gjithë studentët që synojnë të mbajnë praktikë klinike dhe ushtrime në Shë...

Podujeva pritet të bëhet me Spital të Përgjithshëm

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, dhe kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, sot kanë në...

Veseli e Ismaili përurojnë Ambulantat specialistike të QKUK-së

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili dhe drejtori i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, Basri Sejdiu bë...

Klinika Emergjente merr donacion autoambulancë

Kryqi i Kuq i Kosovës sot ia ka dhuruar një autoambulancë për nevoja të Klinikës Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës me vlerë mbi 10 ...

Basri Sejdiu: Pesë mjekë janë suspenduar pasi nuk respektuan orarin e punës

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu në një intervistë për Radion Evropa e Lirë, ka thënë se janë pesë raste kur mjekë...

Basri Sejdiu Zgjidhet Drejtor i Përgjithshëm i ShSKUK-së

Bordi drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) në mbledhjen e sotme ka aprovuar rezultatet e komisioni vlerësues për zgjedhjen e drejtorit të ...

Drejtori Pyetet nga Deputetët për Barnat e Mantelet që Mungojnë në QKUK

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Punë e Mirëqenie Sociale u interesuan të dinë sot nga Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar ...