Postet nga: “Ec ma ndryshe”

Cilësia e dobët e ajrit dhe ujit vazhdon të mbetet problem në Kosovë

Cilësia e ajrit në territorin e Kosovës ka tejkaluar vlerat maksimale të lejuara dhe po ashtu cilësia e ujërave sipërfaqësore vazhdon të jetë e ...

Ec Ma Ndryshe prezanton projektin për revitalizimin e rrugës “Marin Barleti” në Prizren

Në prani të pjesëmarrësve institucional, shoqërisë civile dhe të BE-së dje është mbajtur prezantimi i projekteve zbatuese për revitalizimin e rrugës Marin Barleti dhe Kinemanë ...

"Ec Ma Ndryshe" prezanton hulumtimin "Reforma ligjore e planifikimit hapësinor të Kosovës në qorrsokak"

"Reforma ligjore e planifikimit hapësinor të Kosovës në qorrsokak?!" është hulumtimi që solli në pah nevojën që Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe ...

Realizohet harta e trashëgimisë moderne të Prishtinës

“Ec ma ndryshe” dhe Iniciativa për Vlerësimin, Mbrojtjen dhe Promovimin e Trashëgimisë Moderne në Kosovë “MODERNe”, kanë realizuar hartën interaktive ‘’Ecje në trashëgiminë moderne të ...

Arrihet marrëveshja për hartimin e platformës digjitale të Qendrës Historike të Prizrenit

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren dhe OJQ “EC Ma Ndryshe” kanë nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi për hartimin e platformës digjitale të ...

'Ec ma Ndryshe' tregon arsyet pse po i dështojnë Komunës së Prizrenit projektet e turizmit

Valon Xhabali nga organizata “Ec ma Ndryshe” ka kërkuar nga kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, konsultim me shoqërinë civile, në mënyrë që zbatimi i ...

Kritikohet Haskuka për mosfunksionalizimin e Zyrës së Qendrës Historike të Prizrenit.

Organizata jo qeveritare 'EC MA NDRYSHE' ka reaguar për mosfunksionalizimin e Zyrës së Qendrës Historike të Prizrenit.

Shoqëria Civile kërkon ndaljen e ndërtimit hidrocentraleve në komunën e Shtërpcës

Iniciativa për Progres (INPO), Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS), Demokraci Plus (D+), Çohu, FOL, Instituti Riinvest, EC ...