Postet nga: Byroja kosovare e sigurimeve

Brenda 6 muajve, pas pensionimit, Gani Thaçi mori mbi 176 mijë euro nga BKS (DOKUMENT)

Më 20 qershor të vitit 2019, në një ditë të bukur vere, Asambleja e Përgjithshme e Byrosë Kosovare të Sigurimeve, me anë të një vendimi miraton kërkesën e Koordinatorit ...

Miratohet nga BQK zgjedhja e kryeshefit ekzekutiv të Byrosë Kosovare të Sigurimeve

Banka Qendrore e Kosovës ka miratuar vendimin e Asamblesë së Përgjithshme të Byrosë Kosovare të Sigurimeve për zgjedhjen e Sami Mazrekut, kryeshef ekzekutiv të këtij institucioni.

Mërgimtarëve do t'u kthehen paratë që paguan për policat e sigurimit kufitar

Të gjithë mërgimtarëve të cilët gjatë ditëve të fundit kanë hyrë në Kosovë dhe kanë paguar policën e sigurimit kufitar, do t’u kthehen paratë.

Sami Mazreku merr detyrën si u.d drejtor i Byrosë së Sigurimeve

Ushtrues i detyrës në pozitën e Drejtorit Ekzekutiv të Byrosë Kosovare të Sigurimeve nga sot do të jetë Sami Mazreku.

Policia serbe liron zyrtarin e Byrosë Kosovare të Sigurimeve

Byroja Kosovare e Sigurimeve (BKS) njofton se punonjësi i këtij institucioni është liruar pas tri orësh intervistim nga policia serbe.

Arrestohet në Jarinjë punëtori serb i Byrosë Kosovare të Sigurimeve

Milan Vukashinoviq, punonjës i Byrosë Kosovare të Sigurimeve, thuhet se është arrestuar sot në pikën kufitare të Jarinjës.