Postet nga: Byroja kosovare e sigurimeve

BKS-ja kërkon nga avokatët që të bëjnë marrëveshje për mbyllje të lëndëve 2002-2020 

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimeve z.Sami Mazreku të enjten në zyrat e Byrosë Kosovare të Sigurimit ka pritur më shumë se 40 avokat që përfaqësojnë lëndë ...

Mazreku: Kosova me numrin më të ulët të automjeteve të paregjistruara në dy dekada

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimeve (BKS), Sami Mazreku, ka thënë se vendi aktualisht ka numrin më të ulët të automjeteve të paregjistruara që nga përfundimi i ...

Drejtori ekzekutiv i Byrosë Kosovare të Sigurimit u prit nga drejtori i Byrosë së Serbisë

Drejtori ekzekutiv i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), Sami Mazreku, është pritur në takim nga Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Siguruesve të Serbisë, Dushko Jovanoviq dhe ...

Byroja e Sigurimeve kërkon nga fermerët t`i sigurojnë traktorët

Byroja Kosovare e Sigurimeve u ka bërë thirrje fermerëve që të regjistrojnë traktorët për shkak të numrit të madh të aksidenteve nga ta.

Rreth 30 mijë euro ende nuk i kanë tërhequr mërgimtarët nga pagesa e policave në 2020

Në gusht të vitit 2020, Qeveria e Kosovës kishte miratuar një vendim përmes së cilit mërgimtarët që hyjnë në Kosovë gjatë periudhës gusht-dhjetor nuk do të ...

Shefi i Asamblesë së Byrosë së Sigurimeve ka marrë pagë 5 mijë euro edhe si këshilltar

Vitin e ri 2019 Agim Elshani, kryesues i Asamblesë së Përgjithme të Byrosë Kosovare të Sigurimeve e kishte filluar me një pozitë të re brenda BKS-së.

MF: Policat kufitare vlejnë vetëm për veturat dhe motoçikletat që fizikisht hyjnë në Kosovë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka sqaruar se mbulimi i kostos së policës kufitare i njohur si karton i gjelbër për mërgimtarët vlen ...

Qeveria do të paguaj 35% me pak për policën e sigurimit, këtë vlerë do ta mbuloj BQK

Bordi ekzekutiv i Bankës Qendrore të Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për uljen e përkohshme të sigurimit kufitar të autopërgjegjësisë.