Postet nga: bllokimi i rrugës

Shembet dheu, bllokohet rruga Gjakovë - Klinë

Rruga Gjakovë – Klinë është bllokuar pas shembjes së dheut në afërsi të fshatit Volljakë pas mesnatës së datës 18.05.2025.

Largohen pengesat e vendosura në rrugën për në Shtërpcë

Qytetarët e Shtërpcës kanë filluar që të largojë pengesat e vendosura në rrugë nga vetë ata.

VIDEO - Autoambulanca ngec për shkak se rruga u bllokua nga një veturë

Vetura e autoambulancës është bllokuar për disa momente në sheshin “Nënë Tereza në Prishtinë” për shkak se një veturë ishte e parkuar në mes të rrugë...

VIDEO: Largohen veturat nga kolona e automjeteve që kanë bllokuar rrugën për Jarinjë

Rruga e cila të dërgon nga Leposaviqi drejt pikës kufitare në Jarinjë është liruar nga shumë automjete private, disa prej të cilave i ishin bashkangjitur protestës e ...

(VIDEO & FOTO) Vendosen kamion me zhavorr në hyrje të Leposaviqit

Tetë kamion me zhavorr janë vendosur në fillimin e rrugës së Leposaviqit e cila të dërgon drejt pikës kufitare Jarinjë.

Jarinjë, qytetarët detyrohen të ecin këmbë disa kilometra për shkak të bllokimit të rrugës

Qytetarët detyrohen të zbresin në pikën kufitare në Jarinjë dhe të ecin këmbë me kilometra të tërë për ta tejkaluar bllokadën e vendosur nga ...

Rritet numri i qytetarëve në afërsi të Jarinjës

Numër i madh i qytetarëve shihet në orët e pasdites së sotme të cilët janë duke qëndruar në afërsi të pikës kufitare në ...

VIDEO - Qytetarët serbë vazhdojnë ta mbajnë të bllokuar rrugën për në Jarinjë

Rruga për në pikën kufitare në Jarinjë vazhdon të mbetet e bllokuar nga kamionë dhe qytetarë të shumtë që prej 32 orësh.