Postet nga: Bekim Lumi

Presidentja Osmani dekoron post-mortem regjisorin Bekim Lumi me Medaljen Presidenciale të Meritave

Presidentja Vjosa Osmani e ka dekoruar me Medaljen  Presidenciale të Meritave regjisorin e pedagogun e ndjerë Bekim Lumi.

Përkujtohet në dy vjetorin e vdekjes regjisori Bekim Lumi

Dy vjet u mbushën sot nga vdekja e regjisorit Bekim Lumi. Regjisori Lumi ka vdekur më 30 korrik 2018, pas një sëmundje të gjatë. Ai mbylli sytë pakë kohë pasi ...

Festivali i Teatrove në Ferizaj, promovohet vepra e Bekim Lumit

Libri i Bekim Lumit “Shakespeare-i dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit” do të promovohet sot në Ferizaj, në kuadër të edicionit të 49-të të Festivalit të Teatrove që po mbahet ...

Botohet një studim monografik i Bekim Lumit

Në njëvjetorin e vdekjes së regjisorit Bekim Lumi, qendra Multimedia në Prishtinë ka botuar studimin monografik të këtij regjisori, “Shakespeare-i dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit”.

‘Arturo Ui’ e Bekim Lumit kthehet në skenën e Teatrit Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje reprizën e shfaqjes ‘Arturo Ui’,  me regji të Bekim Lumit.

Shfaqja e Bekim Lumit, sonte në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës sipas programit, shfaq sot, më 15 maj 2019, reprizën e dramës “Arturo Ui” të dramaturgut gjerman Bertoltt Brecht me regji të Bekim Lumi.

Shfaqja ‘Arturo Ui’ jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës do të sjellë sot në mbrëmje, në ora 20:00 në skenën e tij reprizën e shfaqjes “Arturo Ui” të Bertolt Bretit me ...

Shfaqja e Bekim Lumit rikthehet sot në Teatrin Kombëtar

Shfaqja  “Arturo Ui” me regji të Bekim Lumit shfaqet sot, 20 shtator 2018, në ora 20:00, ndërsa po në të njëjtin terim do të jepet edhe nesër në TKK.