Postet nga: Bashkësia Islame

Pas incidenteve e rrahjeve, ri-hapet Xhamia në Halabak të Podujevës

Këshilli i Bashkësisë Islame në Podujevë ka njoftuar se Xhamia e Halabakut është hapur dhe tani e tutje është në shërbim të besimtarëve sikurse të gjitha ...

Këshilli i Bashkësisë Islame jep detaje për xhaminë e dëmtuar nga aksidenti në Pejë

Xhamia “Mesxhidi i Madh” në Pejë është jashtë funksionit që nga 13 qershori për shkak se një pjesë e saj është dëmtuar si pasojë e një aksidenti, ku vetura ...

BIK kërkon të ndryshohet udhëzimi administrativ që ndalon bartjen e simboleve fetare në shkolla

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) ka reaguar lidhur me shenjën që tregonte se ndalohet mbulesa e vajzave në shkollën e mesme teknike në Gjakovë.

Bashkësia Islame: I arrestuari në Fushë Kosovë nuk është hoxhë

Bashkësia Islame e Kosovës ka reaguar në lidhje më raportimet se një hoxhë është arrestuar në Fushë Kosovë.

Kërcënimi për të rihapur xhamitë, paralajmërime për kreun e Bashkësisë Islame në Maqedoninë e Veriut

Kreu i Bashkësisë Islame të Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, është paralajmëruar se mund të përballet me kallëzim penal nëse vazhdon kërcënimin e ...

Bashkësia Islame do t’i dezinfektojë xhamitë në Kosovë

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) do t’i dezinfektojë të gjitha xhamitë që janë të hapura për besimtarët në Kosovë, si masë për parandalimin e ...