Postet nga: bajram gashi

Dënohet me 30 mijë euro gjobë burri i prokurores Ervehe Gashit

Bajram Gashi, bashkëshorti i prokurores Ervehe Gashi është dënuar me 30 mijë euro gjobë për veprën penale ushtrim i ndikimit.

Burri i prokurores Ervehe Gashi, ballafaqohet me video-incizimet

Bajram Gashi, bashkëshorti i prokurores së Prizrenit, Ervehe Gashi, është ulur sërish në bankën e të akuzuarit në Gjykatën e Prishtinës.

Gjykimi i burrit të prokurores Ervehe Gashi, dëgjohet dëshmia e të bashkakuzuarit

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi për ushtrim ndikimi kundër Bajram Gashit, bashkëshortit të prokurores së Krimeve të Rënda në Prizren, Ervehe Gashi.

Dëshmi interesante në dosjen ndaj burrit të prokurores Ervehe Gashi

Dosja ndaj  Bajram Gashi, burri i prokurores Ervehe Gashi dhe të akuzuarve Rizam Hoxha e Dardan Hoxha  ka vazhduar të gjykohet sot në gjykatën e Prishtinës.

Burri i prokurores Ervehe Gashi ballafaqohet me rrëfimin e dëshmitarit ku ishte biseduar për mbylljen e një rasti penal

 

Filmimi për të cilin u dënua Rizan Hoxhaj, merrte para për prokurorë

Gjykata e ka shpallur fajtor të akuzuarin, Rizan Hoxhaj për kryerjen e veprës së ushtrimit të ndikimit në rastin e burrit të prokurores së krimeve të rënda ...

(VIDEO) Dënohet burri që mori para në emër të burrit të prokurores Ervehe GashiBurri i prokurores Ervehe Gashi, deklarohet se ndihet i pafajshëm (VIDEO)