Postet nga: avni alidemaj

Gjykatësi toleron ish-ministrat e akuzuar për "faljen e hidrocentraleve"

Ndryshe prej herëve të tjera e nga praktika gjyqësore, në seancën e sotme ndaj të akuzuarve në rastin “Falja e Hidrocentraleve” të akuzuarit në mesin e të ...

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e akuzuar për “faljen e hidrocentraleve”

Në Gjykatën e Prishtinës është duke u mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2” Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi e Nenad Rashiq, rast ...

Prokurori i dorëzon të dyshuarve CD, shtyhet gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë "Thaçi 2" për "faljen e hidrocentraleve"

Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestarë, ndaj ish ministrave Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ish-drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka si dhe 14 persona zyrtarë që ...

Rasti ‘Kohler’, Apeli e liron zyrtarin e KEDS-it ndërsa e kthen në rigjykim çështjen ndaj zyrtares së MTI-së

Me aktgjykimin e datës 10 prill 2019, Gjykata e Apelit pas shqyrtimit të ankesave lidhur me rastin e njohur si ‘Kohler’ ka marrë aktgjykim me anë të të cilit zyrtarin e ...

Gjykimi për njehsorët ‘Kohler’, avokati e quan ‘të pashpirt’ Prokurorinë

Në gjykimin për njehsorët e tipit “Kohler” ndaj dy zyrtareve të Metrologjisë, Vjollca Ajvazi e Drita Hamiti, si dhe zyrtarit të KEDS-it, Avni Alidemaj, sot u dha fjala ...

Nxënësit e shkollave të mesme në Prishtinë nuk po e përdorin teknologjinë për lexim

Avni Alidemaj, autor i hulumtimit të organizatës ETEA, tha se të rinjtë nuk po e përdorin teknologjinë për lexim.

Mungesa e Avokatit Shtyn Gjykimin e Shënjestruar për Liberalizim të Vizave

Në mungesë të mbrojtësit të të akuzuarit Avni Alidema, avokatit Besnik Berisha, është shtyrë për të disatën herë seanca gjyqësore në rastin e njësoreve elektrikë "...

Dëshmitari: Agjencia e Metrologjisë e Aprovoi Njehsorin ‘Kohler’ në Mënyrë të Paligjshme

Në gjykimin për njehsorët e tipit “Kohler” në cilësinë e dëshmitarit u dëgjua Sefer Avdijaj.