Postet nga: 'falja' e Hidrocentraleve

Gjykatësi toleron ish-ministrat e akuzuar për "faljen e hidrocentraleve"

Ndryshe prej herëve të tjera e nga praktika gjyqësore, në seancën e sotme ndaj të akuzuarve në rastin “Falja e Hidrocentraleve” të akuzuarit në mesin e të ...

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e akuzuar për “faljen e hidrocentraleve”

Në Gjykatën e Prishtinës është duke u mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2” Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi e Nenad Rashiq, rast ...

Prokurori i dorëzon të dyshuarve CD, shtyhet gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë "Thaçi 2" për "faljen e hidrocentraleve"

Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestarë, ndaj ish ministrave Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ish-drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka si dhe 14 persona zyrtarë që ...

Falja e hidrocentraleve

Në edicionin e së premtes, emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin i cili zbardh përgjegjësinë e Qeverisë së Kosovës në tjetërsimin e katër hidrocentraleve ...

Kusari-Lila: Nuk kemi diskutuar për hidrocentralet

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin i cili tregon se si Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka nxjerrë aktvendim për fillimin e hetimeve ...

Prebreza: Jemi të rrezikuar nga këta ministra që nuk dinë çka po nënshkruajnë

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin i cili solli detajet se si në mënyrë të fshehtë dhe pa zhurmë katër hidrocentrale të KEK-ut ishin shitur ...

Ish-ministri Rashiq: Nuk i kemi përmendur hidrocentralet

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin i cili tregon se si Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka nxjerrë aktvendim për fillimin e hetimeve ...

Ministri Gashi: Neve nuk na u përmendën kurrë hidrocentralet

Emisioni i fundit “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin i cili tregon se si Prokuroria Speciale ka nxjerrë aktvendim për fillimin e hetimeve ndaj disa zyrtarëve qeveritarë të ...