Postet nga: avni ademaj

Dënohet Ramadan Muja

Gjykata e Gjilanit  ka shpallur sot verdiktin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve tjerë të kësaj komune të akuzuar bashkë me të për vepra penale ...

Nesër shpallet vendimi për Ramadan Mujën dhe të tjerët

Nesër në Gjykatën Themelore të Gjilanit pritet të shpallet verdikti ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë ...

Në fjalën përfundimtare, Ramadan Muja dhe të tjerët kërkojnë të lirohen nga akuza

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja dhe të tjerëve të akuzuar për veprën penale - keqpërdorim i detyrës zyrtare, sot është dhënë ...

Nesër jepet fjala përfundimtare në gjykimin e Ramadan Mujës dhe të tjerëve

Nesër në Gjykatën e Gjilanit do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë me ...

Mytaher Haskuka suspendon zyrtarin e Komunës së Prizrenit

Komuna e Prizrenit ka suspenduar nga puna udhëheqësin e skemës së Ndihmës Sociale në Qendrën për Punë Sociale.

Në gjykimin e ish-kryetarit të Prizrenit u morën në pyetje tre të akuzuarit e tjerë

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur vazhdimi i shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Ramadan Muja dhe të tjerëve, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...

Ish-kryetari i Prizrenit del nesër para gjyqit në Gjilan

Në Gjykatën e Gjilanit do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë me të pë...

Muja: Nuk Kam Kryer Vepër Penale por Vepër Humane

Ish-kryetari dhe zyrtarë e ish-zyrtarë të tjerë të Komunës së Prizrenit janë deklaruar të pafajshëm pas leximit të aktakuzës, e cila i ngarkon me veprën - ...