Postet nga: Agim Muhaxhiri

Mungon avokati, shtyhet gjykimi për korrupsion në rastin e Pal Lekajt

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë u shty për datën 10 prill për shkak të ...

Gjykimi i Pal Lekajt: Dëshmitari thotë se subvencionet i siguroi me letërnjoftime të shokëve

Ish kryetari i komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, bashkë me Ismet Isufin, Veli Hajdaragën dhe Gani Ramën u ballafaquan me dëshmitë e dëshmitarëve ...

Ish-ministri Pal Lekaj ballafaqohet me dëshmitarët në gjykimin për korrupsion

 

Rrëfimi i dëshmitarit: Subvencionet e Pal Lekajt shkuan për babanë e vdekur para luftës

Subvencione në emër të një personi që kishte vdekur para luftës ishin ndarë nga komuna e Gjakovës në kohën kur ajo drejtohej nga Pal Lekaj, sipas ...

Gjykimi i Pal Lekajt: Drejtori pretendon se nënshkrimi në tender i është falsifikuar

Sot, në gjykimin e Pal Lekajt dhe tre të tjerëve, dëshmoi hetuesi i ATK-së dhe dy ekspertët financiarë.

Pal Lekaj bashkë me tre të tjerë sërish në bankën e të akuzuarit

Pal Lekaj, Ismet Isufi, Veli Hajdaraga dhe Gani Rama, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjakovës.

Gjakovë: Paradite pranon fajin, pasdite dënohet për kontrabandë me emigrantë

Sali Krasniqi është dënuar me 2 vjet burg me kusht nga Gjykata në Gjakovë për akuzën për kontrabandë me emigrantë.

Gjakovë - I akuzuari e pranon se ka bërë pazar për kontrabandim të një personi

Sali Krasniqi i cili po akuzohet për veprën penale kontrabandim me migrantë, sot para gjykatës së Gjakovës, e ka pranuar fajin. Bashkë me Krasniqin në kë...