Postet nga: Arsimi

Nis Fushata për Arsim të Mirë në Kosovë

Fushata synon rritjen e vetëdijes dhe angazhimit të atkerëve kyç të përfshirë në reformën arsimore në Kosovë përmes video-spoteve, billbordeve nëpër gjithë Kosovë...

Sot lansohet fushata “Të gjithë së bashku për arsim më të mirë në Kosovë”

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH dhe partnerë të tjerë ndërkombëtarë e vendorë të arsimit, lanson ...

Serbia ka Bllokuar Gjykatën dhe Prokurorinë e Mitrovicës

Serbia ka vonuar procesin e konsolidimit të Gjykatës dhe Prokurorisë Themelore në rajonin e Mitrovicës. Kështu thuhet në raportin zyrtar të vet ministres për Dialog Edita ...

Tentativat e Legjitimimit të Punësimit Jomeritor

Komuna e Vitisë e ka pranuar një mësimdhënëse në punë përkundër që nuk ishte më e suksesshmja në mesin e konkurrentëve.

Interneti në Arsim për Ngritje Cilësie

Gjatë tryezës së organizatës “FLOSSK” në të cilin u diskutua për rolin e internetit në arsimin kosovar, u tha se platformat online duhet të përdoren nga ...

Tre Vjet në Kërkim të Punës si Mësues

Tre Vjet në Kërkim të Punës si Mësues

Demë Doçi para tre vjetësh diplomoi në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Prishtinës, në drejtimin pedagogji e përgjithshme dhe gjatë kësaj kohe thotë se ...

Sot Arsim Bajrami në Interpelancë për Arsimin

Arsim Bajrami sot do të shpjegojë para deputetëve gjendjen e arsimit parashkollor, parafillor dhe parauniversitar në Kosovë.

E Ardhmja e Varfër e Kosovës

(Artikulli origjinal është shkruar ne gjuhën angleze, përkthimi nga redaksia)