Postet nga: Arbër Guta

Rigjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Fushë-Kosovës, të akuzuarit presin të shpallen sërish të pafajshëm

Seanca e rigjykimit të ish-inspektorëve të ndërtimit të Komunës së Fushë-Kosovës të akuzuar për keqpërdorim të detyrës është shtyrë për javë...

Dilema e tatuazhit, Supremja vendos për rastin e të akuzuarit për grabitje

Trim Vokshi ishte shpallur fajtor për grabitje në tentativë dhe ishte dënuar nga Gjykata e Gjakovës me 3 vjet e 6 muaj burgim.

Prokuroria kërkon të dënohen ish drejtori i Urbanizmit dhe bashkëpunëtorit e tij

Drejtori i Urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me korrupsion.

Jepet mbrojtja përfundimtare në gjykimin ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit të Gjakovës

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional në këtë drejtori, Agron Gojani, po akuzohen për vepra penale të ndërlidhura me ...

Gjakovë, në prill pritet të vazhdojë gjykimi ndaj drejtorit të urbanizmit

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me korrupsion.

Gjakovë, shtyhet seanca ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit

Drejtori i Urbanizmit  në Gjakovë, Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me ...

Dënohet me gjobë për plagosje me lëndim të rëndë

Nderim Haxhija, i akuzuar për lëndim të rëndë trupor dhe armëmbajtje pa leje arriti marrëveshje për pranim të fajësisë  me prokurorinë.

Gjakovë - I akuzuari për plagosjen e një personi kërkon negociata me Prokurorinë për pranimin e fajësisë

Nderim Haxhija, i akuzuar për lëndim të rëndë trupor dhe armëmbajtje pa leje, kërkon marrëveshje me Prokurorinë.