Postet nga: arben kadriu

Prokuroria zbulon skemë interesante të korrupsionit në komunën e Kllokotit

Ish-drejtori për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit, Nikolla Nojkiq, ka dalë para gjyqit për t’u përgjigjur për akuzën – keqpërdorim i ...

Gjilan, burg për zyrtarin e komunës që u kap duke marrë 2,000 euro ryshfet

Bashkim Bunjaku, pak orë pasi pranoi fajësinë në seancën e paradites për veprën penale marrje ryshfeti, u dënua nga Gjykata e Gjilanit me 1 vit burgim ...

Zyrtari i Gjilanit që u filmua duke marrë para pranon fajësinë

Bashkim Bunjaku nga Gjilani, pranoi fajësinë për veprën penale marrje ryshfeti.

Dënohet ish-komandanti i Policisë për 5 metra dru

Gjykata e Gjilanit shpalli verdiktin ndaj ish-komandantit të policisë në Novobërdë, Shukri Aliu, i cili akuzohej se ka kryer veprat penale të marrjes së ryshfetit dhe moslajmërimit të ...

Kërkon të lirohet ish-komandanti i Policisë i akuzuar se mori ryshfet një traktor dru

Në gjykimin e ish-komandantit të stacionit policor në Novobërdë, Shukri Aliut, i akuzuar për marrje të ryshfetit dhe moslajmërim të veprës penale dhe kryesve të tyre, ë...

Mungon prokurori, nuk jepet fjala përfundimtare në gjykimin e ish-komandantit të Policisë

Për sot ishte paraparë të jepej fjala përfundimtare e palëve në gjykimin e ish-komandantit të stacionit policor në Novobërdë,  Shukri Aliu, i akuzuar për marrje ...

I akuzuar për ryshfet dhe moslajmërim të veprës penale, ish-komandanti i Policisë nuk e pranon fajësinë

Në Gjykatën e Gjilanit sot vazhdoi shqyrtimi gjyqësor ndaj ish-komandantit të stacionit policor në Novobërdë, Shukri Aliu, i akuzuar për dy vepra penale: marrje ryshfeti dhe ...