Postet nga: arben kadriu

Gjykimi ndaj ish Kryetarit të Komunes se Kllokotit

Rigjykimi i ish-kryetarit të akuzuar të Kllokotit drejt fundit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq, janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...

Shpallja e vendimit ndaj Shukri Aliut ne Gjykaten e Gjilanit

Ish- Komandanti i Policisë në Novobërdë sërish dënohet nga Gjykata

Shukri Aliu, ish- Komandant i Stacionit Policor në Novobërdë sërish është gjetur fajtor dhe është dënuar nën akuzat e Prokurorisë për marrje ryshfeti dhe mos ...

Njëri i akuzuar në spital, zvarritet gjykimi ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Gjykimi i tretë ndaj ish komandantit të stacionit policor në Novobërdë drejt fundit

Shukri Aliu, ish komandant i stacionit policor në Novobërdë, sërish ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë pë...

Seancë në Gjykaten e Gjilanit

Njëri i akuzuar në spital, dështon seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Tenderi për inventar e ul sërish në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e Komunës së Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...

Gjykimi i të akuzuarve për vrasje të rënd në Gjilan.

Dëshmitari rrëfen në gjykimin e të akuzuarve për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Nis gjykimi i tretë ndaj ish-Komandantit të Stacionit Policor në Novobërdë për 5 metra dru

Ka nisur për të tretën herë nga fillimi shqyrtimi gjyqësor ndaj ish Komandantit të Stacionit Policor në Novobërdë, Shukri Aliu.