Postet nga: Apple

Samsung e redukton ndjeshëm prodhimin e telefonave

Të dhënat e fundit thonë se Samsung e ka reduktuar prodhimin e telefonave inteligjentë për 30 milionë sosh, ndërsa Apple ka hequr dorë nga rritja e planifikuar e ...

Apple humb kryesimin si kompania më e vlefshme në botë

Apple ka humbur pozitën si kompania më e vlefshme në botë, pas shitjes së konsiderueshme të aksioneve të saj.

Lamtumirë iPod

Kompania Apple njoftoi të martën se do ta mbyllë prodhimin e iPod pas dy dekadash, një pajisje që ndryshoi mënyrën se si ne dëgjojmë muzikë dhe ...

Disa gjëra përmes të cilave mund ta dëmtoni Iphone-n tuaj

Nga përditësimet e parregullta të softuerit deri te pamja e ndjeshmërisë së harduerit, këto janë gjërat që e dëmtojnë më shumë smartfonin e famshë...

Apple, Google dhe Microsoft planifikojnë ta zgjerojnë mbështetjen për standardin pa fjalëkalim

Apple, Google dhe Microsoft kanë njoftuar se do ta zgjerojnë mbështetjen për një standard të përbashkët pa fjalëkalim të zhvilluar nga Aleanca FIDO dhe Konsorciumi ...

Apple po heq aplikacionet e vjetruara dhe për këtë ka një sqarim

 

Apple ndalon shitjet në Rusi

Gjiganti amerikan i teknologjisë, Apple, ndaloi shitjet e produkteve të tij në Rusi.

Rrjeti social i Donald Trumpit shfaqet në App Store

TRUTH Social i ish-presidentit Donald Trump duket se është gjerësisht i disponueshëm në App Store të Apple.