Postet nga: Apple

Apple e heq konkurrentin rus të Facebook VK nga App Store

Apple e ka larguar VK, konkurrentin rus të Facebook-ut, nga App Store globalisht, duke përmendur konfliktet me sanksionet britanike.

Modeli SE i iPhone - çmim më i ulët dhe harduer më i fuqishëm

Gjenerata e ardhshme e iPhone më të lirë (SE), të cilin e presim në treg në vitin 2023, më në fund do ta ketë një ekran të madh dhe një dizajn ...

Apple zbulon dobësi serioze të sigurisë për iPhone, iPad dhe Mac

Modelet e prekura përfshijnë iPhone 6S dhe më vonë, iPad më të rinj dhe Mac me macOS Monterey e lart, me të metat që mund të kenë akses të ...

Zbulohet data e prezantimit të gjeneratës së re të iPhone

Për më pak se një muaj kohë do të arrijë gjenerata e re e telefonave të Apple dhe po ashtu presim edhe tri modele Apple Watch.

"Modaliteti i bllokimit” i Apple - i lufton viruset në iPhone, iPad dhe Mac

Apple planifikon ta lansojë një veçori të re të quajtur "Modaliteti i bllokimit” (Lockdown Mode) që synon ta shtojë një mënyrë të re mbrojtjeje për avokuesit e ...

Pay Later - opsioni më i ri i pagesave nga Apple

Apple Pay dhe një sërë opsionesh pagese të lidhura e kanë shndërruar gradualisht Apple në një bankë.

Vjen Passkeys, opsioni që mund t’i zëvendësojë fjalëkalimet në Apple

Funksioni i ri do ta përdorë biometrikën për vërtetim dhe së shpejti do të jetë i zbatueshëm për platformat jo-Apple.

IPhone 14 Pro do ta ketë gjithashtu këtë opsion popullor

Individët të cilët kanë qasje në risitë mbi iPhone-ët, thonë se Iphone-t më të shtrenjtë në vitin 2022 do të përdorin ekrane gjithmonë ndezur (Always On).