Postet nga: aplikacioni

Ja se si mund ta fshini përgjithmonë llogarinë tuaj të Google

Edhe pse fshirja e Google nuk do të thotë domosdoshmërisht të ikësh nga Google, dalja nga një nga ekosistemet më të mëdha të teknologjisë është plotësisht ...

Lansohet aplikacioni ku punëtorët mund të tregojnë nëse janë të regjistruar nga punëdhënësit

Administrata Tatimore e Kosovës ka lansuar sot aplikacionin elektronik për verifikimin e punëtorëve nëse janë të regjistruar/deklaruar nga punëdhënësi i tyre.

Instagram ka prezantuar një mjet të ri, ka të bëjë me Stories

Aplikacioni i mirënjohur u mundësoi përdoruesve të merrnin pjesë në Storiet e të tjerëve për herë të parë. Etiketa e re shpresojmë se do të ...

Shënohet Dita e Informimit për Cilësinë e Ajrit në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dhe Institut Hidrometeorologjik i Kosovës së bashku me komunën e Prishtinës sot kanë shënuar Ditën e Informimit ...

Lansohet ‘Ndreqe.com’ për Qytetarin Aktiv që Raporton Problemet

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me GIZI-n gjerman kanë bërë sot lansimin e aplikacionit “ndreqe.com”.

Gjakova me Aplikacion për Raportim Mbeturinash

Gjakova me Aplikacion për Raportim Mbeturinash

Së shpejti qytetarët e Komunës së Gjakovës nëpërmjet një aplikacioni mund të raportojnë te autoritetet lokale në lidhje me deponitë ilegale të bërllokut.