Postet nga: ambasada e shba-së

Ajri sot në Prishtinë, i cilësisë mesatare

Cilësia e ajrit në Prishtinë sot është mesatare.

Kjo është cilësia e ajrit sot në Prishtinë

E mirë është konstatuar të jetë cilësia e ajrit sot në Prishtinë, sipas matjeve të bëra nga Ambasada e ShBA-së në Kosovë.

Kosnett: Ushtarët amerikanë nuk kanë luftuar për të krijuar Shqipërinë e Madhe dhe Serbinë e Madhe në Ballkan

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett ka deklaruar se ushtarët amerikanë nuk kanë luftuar , dhe disa prej tyre nuk kanë vdekur, për ...

Ajri sot në Prishtinë, i cilësisë së mirë

Ajri sot në Prishtinë është i cilësisë së mirë.

Ajri sot në Prishtinë, i pranueshëm

Cilësia e ajrit sot në Prishtinë është mesatare.

Cilësia e ajrit në Prishtinë sot, e pranueshme

Ajri sot në Prishtinë është mesatar.

Ambasada e SHBA-ve e shqetësuar me rritjen e rasteve me COVID-19 në Kosovë

Ambasada e SHBA-ve në Kosovë është shprehur e shqetësuar me rritjen e numrit të rasteve me COVID-19.

Ambasada e ShBA-së-politikanëve: Jetët e njerëzve të vendosen në rend të parë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, përmes një deklarate ka ftuar për bashkëpunim në skenën politike kosovare duke shmangur kështu retorikë...