Postet nga: Al Nusra

Gjykata vendos për të akuzuarën që kishte shkuar në Siri

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore Valbona Berishën, e cila akuzohej për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Tjetër aktakuzë për pjesëmarrje në organizatat ISIS dhe Al-Nusra

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur edhe një aktakuzë për pjesëmarrje në grupe terroriste.

Gjykata lëshon urdhër-arrest ndaj të akuzuarit për terrorizëm

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar seanca e rigjykimit të Nexhat Ademit, i cili akuzohet për organizmin dhe pjesëmarrjes në grupet terroriste.

Avokati kërkon lirimin e të akuzuarit për pjesëmarrje në grupe terroriste

Në Gjykatën e Apelit është mbajtur seanca ndaj të akuzuarit për pjesëmarrje në grupe terroriste, Nexhat Ademit, i cili u dënua me tre vjet burg nga ...

Në Apel Ankesa e Prokurorisë për të Dënuarin në Lidhje me ‘Al Nusran’

Në Gjykatën e Apelit është shqyrtuar sot ankesa e prokurorisë në lidhje me dënimin e Sokol Morinës që akuzohej për bashkim me organizatën “Al-Nusra”.

Në Gjykimin e Imamëve Përkthehet nga Arabishtja Ligjërata e të Akuzuarit

Në gjykimin e katër imamëve dhe të Fuad Ramiqit për vepra që lidhen me terrorizëm dhe thirrje për rezistencë, si dëshmitar i radhës ...

I Akuzuari për Terrorizëm: Po Frikësohem në Burgun e Pejës

Nexhat Ademi, i akuzuari për pjesëmarrje në terrorizëm, pas përfundimit të seancës u revoltua në gjykatore duke kërkuar që t’i ndërrohet burgu.

Rrëfimi i Pejanit për Plagosjen në Siri

Nga Prokuroria Speciale e Kosovës ai akuzohet për organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste, kurse sot gjatë dëshmisë së tij para Gjykatës Themelore të Pejë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!