Postet nga: Al Nusra

Aktakuzë për Luftëtarin e Dyshuar të ‘Al-Nusras’

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit, N.A. për veprën penale organizim ...

Shtyhet Seanca për Terrorizëm

Shtyhet Seanca për Terrorizëm

Kryetarja e trupit gjykues, Nora Bllaca, është detyruar ta shtyjë seancën gjyqësore ndaj Kastriot Halimit, Dardan Kërqelit dhe Hajrullah Aliut, të akuzuar për kryerjen e veprave ...

‘Sokoli Është një Mysliman i Devotshëm’

'Sokoli Është një Mysliman i Devotshëm'

Sokol Morina, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për veprën penale - organizim dhe pjesëmarrje në grupet terroriste, u paraqit para Gjykatës në Pejë, ku pas leximit ...

A Duhet t’i Frikësohemi Ballkanit? Prej Droneve e Tankeve Deri te Pistoletat

Përderisa sulmet e ISIS në dheun Evropian po bëhen pothuajse të përmuajshme, një numër mjaft i madh i raporteve dhe opinioneve mediatike që qarkullojnë në Perë...

‘Ofrojuni Xhihadistëve Kosovarë Rehabilitim për të Luftuar Ekstremizmin’

Shumë pak dihej për luftëtarët xhihadistë kosovarë deri në verën e vitit 2014, kur shërbimet e sigurimit arrestuan papritur dhjetëra terroristë të dyshuar, përfshirë ...

Fluturimi i Sokolit Drejt Folesë së “Al Nusras”

Sokol Morina, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste, është paraqitur sot para gjykatës në Pejë, në një seancë ...

7 Vjet Burg për Dy Anëtarët e “Al Nusrës”

Lajmin për dënimin e konfirmoi për KALLXO.com Hedije Ademi, avokate e Nexhat Behlulit.