Postet nga: aktakuzë për terrorizëm

Tjetër aktakuzë për pjesëmarrje në organizatat ISIS dhe Al-Nusra

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur edhe një aktakuzë për pjesëmarrje në grupe terroriste.

Aktakuza e radhës për një tjetër grua të rikthyer nga Siria

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj A. M-Z. Për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj 6 personave për terrorizëm

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve B.B; R.K; G.SH; A.A; L.M; dhe E.H për ...

Aktakuzë për Propagandë Lidhur me ISIS

Disa postime të bëra në vazhdimësi gjatë vitit 2017, i kanë kushtuar me aktakuzë të pandehurit me inicialet B.Q.

Aktakuzë për Kosovarin për Shtytje në Vepra Terroriste

Rakip Avdyli  akuzohet  si përkrahës i organizatës terroriste ISIS e cila ka për qëllim që seriozisht të frikësojë popullsinë, të destabilizojë dhe të shkatë...

Planet e Lavdrim Muhaxherit Për t'i Sulmuar Lojtarët e Izraelit

Pas disa muajsh hetime Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka dorëzuar aktakuzën ndaj grupit prej 9 personash të cilët pretendohet se planifikuan të sulmonin kombë...

Aktakuzë Për Pjesëmarrje në ISIS

Sipas pretendimeve të Prokurorisë, ekziston dyshimi i bazuar se në periudhën kohore korrik 2014 deri në fund të muajit nëntor 2014 ka marrë pjesë në veprimtarinë e organizatës terroriste ...

Aktakuzë Ndaj Shefqet Krasniqit

Sipas aktakuzës së Prokurorisë Speciale të Kosovës Krasniqi, akuzohet për shtytje në kryerjen e veprave terroriste, nxitje të urrejtjes, përçarjes ose mos durimit kombëtarë, ...