Postet nga: ajri

Cilësi e pranueshme e ajrit sonte në Prishtinë

Ajri sonte në Prishtinë është i cilësisë së pranueshme.

Ajër me cilësi të dobët në Mitrovicë

Cilësia mesatare e ajrit është në Prizren dhe Prishtinë, ndërsa Mitrovica ka cilësi të dobët të ajrit.

Cilësi e pranueshme e ajrit

Cilësia e ajrit sot në Kosovë është kryesisht e pranueshme. Cilësi mesatare të ajrit kanë treguar matësit e vendosur në Gjilan dhe Prishtinë.

Cilësi e dobët e ajrit në disa komuna në Kosovë

Cilësia të dobët të ajrit kanë treguar matësit e vendosur në komunën e Mitrovicës, Hanit të Elezit, Gjilanit, Pejës dhe në Prishtinë.

Ajër me cilësi të dobët në Gjilan e në Pejë

Cilësia të dobët të ajrit kanë treguar matësit e vendosur në komunën e Gjilan dhe në Pejë.

Cilësi e dobët e ajrit në pesë komuna në Kosovë

Cilësia të dobët të ajrit kanë treguar matësit e vendosur në komunën e Mitrovicës, Hanit të Elezit, Gjilanit, Pejës dhe në Prishtinë.

Ajër me cilësi të dobët në tri komuna

Me ftohjen e motit, po kthehen edhe ditët kur qytetet në Kosovë kanë ajër me cilësi të dobët.

Ajër me cilësi e mirë në shumicën e qyteteve

Cilësia e ajrit, sipas matjeve të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës (IHMK), gjatë ditës së sotme në shumicën e qyteteve të Kosovës është e mirë. Sipas ...