Postet nga: agim çeku

Hashim Thaçi ‘shpëton’ nga dhënia e dëshmisë në rastin ‘Veteranët e rrejshëm’

Gjykata  e Prishtinës e ka refuzuar propozimin që të dëgjohet presidenti Hashim Thaçi në cilësi të dëshmitarit në rastin “Veteranët e rrejshëm”.

Skandali i Odës: Avokatëve iu mbyllën dyert dështon seanca e Veteranëve

Vendimi i Odës së Avokatëve të Kosovës që ti kërkoj gjykatës së Prishtinës që mos t'u lejohet hyrja në gjykime asnjë avokati i cili ...

Denoncimi i Sami Lushtaku për Veteranët, brigada"Hasan Prishtina" nuk ishte në Drenicë

Në seancën e së martës të gjykimit të të akuzuarve për rastin e njohur si “Veteranët” ka dëshmuar ish-kreu i Komunës së Skenderajt, Sami ...

Urdhërohet arrestimi i ish-kreut të Skenderajt

Në gjykimin e 12 të akuzuarve për rastin “Veteranët” ka munguar ish-kryetari i Komunës së Skenderajt, S.L. dhe dëshmitari S.B., të cilët ishin paraparë ...

Gjykimi në rastin e 'Veteranëve' vazhdon me rrëfimet e dëshmitarëve të prokurorisë

 

Gjykata nuk lejon publikimin e deklaratave të dëshmitarëve në rastin ‘Veteranët’

Në gjykimin e 12 të akuzuarve për rastin “Veteranët”, Gjykata e Prishtinës ka ndaluar çdo publikim të deklaratave të dëshmitarëve para përfundimit të procesit gjyqë...

Shukri Buja vë në pikëpyetje kompetencën e prokurorëve dhe Gjykatës së Prishtinës për ta gjykuar

Dymbëdhjetë të akuzuarit e rastit gjyqësor “Veteranët”, janë deklaruar përsëri të pafajshëm.

Haradinaj ende nuk e ka liruar nga detyra Agim Çekun

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se ende nuk e ka liruar nga detyra e zv/ministrit në Ministrinë e Forcës, Agim Çeku.