Postet nga: agim çeku

Prokuroria Speciale sërish kërkon ndaljen e pensioneve për 'veteranët mashtrues'

Prokurori i Prokurorisë Speciale Sylë Hoxha ka konfirmuar për Kallxo.com se aktakuza e plotësuar në rastin e njohur në publik si “Veteranët” tashmë i është dorë...

Prokurori Special: Aktakuzën për "Listat e Veteranëve" e kemi gati për t`ia dorëzuar Gjykatës

Prokurori i Prokurorisë Speciale Sylë Hoxha ka konfirmuar për Kallxo.com se sot gjatë ditës do ta dorëzojnë aktakuzën e plotësuar në rastin e njohur ...

Sylë Hoxha: Aktakuzën për ‘Veteranët’ e kemi gati

Afati i paraparë ligjor për dorëzimin e aktakuzës së përmirësuar në rastin e “Veteranëve” skadon nesër.

Afati për dorëzimin e aktakuzës në rastin 'Veteranët' skadon nesër

Nesër është dita e fundit kur Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës duhet ta dorëzoje në Gjykatë aktakuzën e plotësuar të rastit të njohur ...

Aktakuza për 'Veteranët', Prokurorisë i jepet edhe 1 muaj kohë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka kërkuar edhe 30 ditë kohë shtesë për përmirësimin dhe qartësimin e aktakuzës së njohur për ...

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i FSK-së, Agim Çeku i ka raportuar Kryeministrit edhe intervistat e tij në media. Madje ai këtij raporti ia ka bashkangjitur edhe fotografitë e paraqitjeve të ...

Çeku në Turqi në Konferencën për Siguri

Agim Çeku, zëvendësministri i MFSK-së është pjesëmarrës në konferencën tradicionale të Stambollit për siguri.

Përsëri s’ka Kuorum në Komisionin për Komunitete

Përsëri nuk mundi të shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Komisionin për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim.