Postet nga: agim çeku

Vendimi i Kadri Veselit, liron nga detyra Agim Çekun

Nga sot Agim Çeku nuk do të mbaj më pozitën si zëvendësministr i Mbrojtjes, si pasojë e vendimit të kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli që të lirojë ...

Elez Blakaj i përgjigjet Agim Çekut rreth aferës me veteranët e rrejshëm

Ish-prokurori i cili ka hetuar rastin e listave të veteranëve të UÇK-së pas dyshimeve për keqpërdorime me to, Elez Blakaj, ka reaguar ndaj ish-komandantit të Shtabit ...

Bashkëfshatarët kontestojnë statusin e dëshmorit për babain e Agim Çekut

Banorët e Qyshkut të Pejës po pretendojnë se dhjetë të vrarëve më 14 maj 1999 nga forcat serbe po synohet t’u ndërrohet statusi, nga viktima civile në ...

Krejt çka ndodhi sot në gjykimin e komandantëve të UÇK-së

Pas më shumë se gjashtë muajsh që nga ngritja e aktakuzës, sot u bë e mundur mbajtja e seancës fillestare në rastin gjyqësor ndaj të akuzuarve pë...

Komandatët e UÇK-së deklarohen rreth fajësisë për akuzat e Prokurorisë për 'listat e veteranëve'

Të gjithë të akuzuarit në procesin gjyqësor për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së u deklaruan të pafajshëm kundrejt aktakuzës e cila u ...

Përkundër refuzimit të komandatëve të UÇK-së, gjykata vendos që t`u lexohet akatakuza

Në procesin gjyqësor për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së përkundër kundërshtimit të të akuzuarve dhe mbrojtësve të tyre u vendos ...

Vendimi i fundit i Gjykatës ndaj komandantëve të UÇK-së në rastin e ‘fryrjes së listave të veteranëve'

Mungesa e dy të akuzuarve ka bërë që trupi gjykues ta veçoj lëndën për dy të akuzuarit të cilët munguan në seancën e ...

Komandantët e UÇK-së, sot para gjyqit

Gjatë ditës së sotme në Gjykatën Themelore të Prishtinës pritet të mbahet seanca fillestare në lidhje me aktakuzën për fryrjen e listave të veteranëve ...