Postet nga: Adrijana Hoxhiq

Pagesa e dyshimtë për Komunën e Mitrovicës së Veriut me vendim të ish-ministres, Adrijana Hoxhiq

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, gjatë vitit 2019, e ka paguar një faturë prej rrerh 20 mijë euro për Komunën e Mitrovicës së Veriut.

Auditori: Me vendim të ministres Hoxhiq u financuan 16 projekte pa kritere në komuna kryesisht serbe

Projekte kapitale të komunave me shumicë serbe në vlerë gjysmë milioni euro janë financuar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal pa asnjë kriter. Ky është konstatimi që ka bë...

Ministria dënon dëmtimin e varrezave ortodokse në Lipjan

Ministrja në detyrë e Administrimit të Pushtetit Lokal, Adriana Hoxhiq, e ka dënuar dëmtimin e varrezave ortodokse në komunën e Lipjanit.

Apostolova flet në Mitrovicë për dhunën në familje dhe barazinë gjinore

Shefja e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka marrë pjesë në debatin për dhunën në familje që u mbajt sot në veri të Mitrovicës, si pjesë e ...

Hoxhiq prezanton Raportin 100 ditor të punës

Ministrja në largim e Administrimit të Pushtetit Lokal, Adrijana Hoxhiq ka prezantuar gjatë ditës së djeshme raportin 100 ditor të punës së Ministrisë.

Ambasadori francez Chabert takon ministren e re, Adrijana Hoxhiq

Ambasadori i Francës në Kosovë, Didier Chabert, bëri vizitën e tij të parë në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal në mandatin e ministres së sapoemëruar, ...