Postet nga: Administrata Publike

PDK: Qeveria Kurti t'i mbajë duart larg institucioneve të pavarura

Në një konferencë për shtyp të mbajtur nga Partia Demokratike e Kosovës, nënkryetari i saj, Shaqir Totaj, i ka bërë thirrje Qeverisë Kurti që t'i mbajë ...

GLPS prezanton raportin për reformat në Administratën Publike

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në një tryezë diskutimi, ka prezantuar sot raportin për reformat në Administratën Publike.

Komisioni për Administratë Publike me ankesa për rend dite të ngarkuar

Anëtarët e Komisionit për Administratë Publike, konsiderojnë se rendi i ditës në mbledhjen e sotme është i ngarkuar.

Reformimi i administratës së “pushtuar nga militantët” partiakë

Zbatimi i reformave në administratën publike të Kosovë, si një nga kërkesat kryesore të Bashkimit Evropian, duket se do të jetë një proces mjaft i vështirë. Analistë ...

Më 20 Mars Publikohet Raporti për Reformat e Administratës Publike

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar ka raportuar para Komisionit për Integrime Europiane sa u përket  reformave në administratën publike që është edhe njëri ndë...

Reformimi i Administratës për Integrim Europian

Në një tryezë ku u fol për rolin e organizatave të shoqërisë civile në reformimin e administratës publike, ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike të Shqipë...

Finalizohet Projekti që e Bën Administratën më Efikase

Ambasadori ҁek në Kosovë, Ivo Silhavy, është shprehur i lumtur që vendi i tij po ndan përvojat me Ministrinë e Administratës Publike të Kosovës në bërjen ...

Mustafa Kërkon Reformim më të Shpejtë të Administratës

Kryeministri Mustafa kërkoi më shumë punë për reformën e administratës publike.