array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(35) "https://kallxo.com/shendeti/fitnes/"
 }
}

Fitnesi në karantinë: Cili ushtrim na ndihmon ta rrisim pulsin e zemrës dhe të djegim kalori

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Ushtrimi power jack na ndihmon që të djegim kalori më shumë

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë që shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Leonard Nikaçi tregon sesi duhet të realizohet ‘shoulder tap planks’

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë që shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Ushtrimi power jack na ndihmon që të djegim kalori më shumë

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë që shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Këshilla nga Leonard Nikaçi, djegim kalori nga karantina

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.