Me pasurimin e repertorit, teatrot synojnë rikthimin e publikut

Teatrot e Kosovës kanë nisur sezonin e vjeshtës, duke u premtuar adhuruesve vepra teatrale nga regjisorë kosovarë dhe të huaj.

Kinemaja Lumbardhi do i shfaqë filmat e regjisorit gjerman Wim Wenders

Tre filma të regjisorit gjerman Wim Winders do të shfaqen sot në mbrëmje në kino Lumbardhi në Prizren.

Komedia ‘Një shfaqje me katër aktorë...' shfaqet sot të Teatrin e Gjilanit

Komedia "Një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndë...

‘Në kërkim të Zala-s’ sot premierë në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje në ora 20:00, premierën e ‘Në kërkim të Zala-s’  me tekst të Arta Arifit dhe regji të Ilirjana ...

Të premten hapet sezoni artistik në Teatrin ‘Bekim Fehmiu’ në Prizren

Teatri “Bekim Fehmiu” i Prizrenit do të hapë këtë të premte sezonin e ri artistik me reprizën e shfaqjes “Kukulla” me regji të Kaltrim Balajt.

QKK fton skenaristët kosovarë në punëtorinë ‘Shkrimi i skenarit për serial televiziv’

Për pesë ditë me radhë, nga 23 deri më 27 shtator 2019, Jill Goldsmith, skenariste dhe producente amerikane, do të trajnojë skenaristët kosovarë rreth shkrimit të skenarëve për seri ...