Shfaqja nga Presheve jepet sot në Mitrovicë

Shfaqja “Misteri” e Teatrit të Qytetit të Preshevës shfaqjet sot (12 shtator 2019) në ora 19:30 në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë.

Më 14 dhe 15 shtator në Prishtinë mbahet festivali ‘Ylberi i Prishtinës 2019’

Edicioni i shtatëmbëdhjetë i  Festivalit tradicional të valleve për fëmijë, “Ylberi i Prishtinës” organizohet më 14 dhe 15 shtator 2019, me pjesëmarrjen e ansambleve të ndryshme të ...

‘Shfaqja që shkon keq’ shfaqet sot në Teatrin e Gjilanit

Teatri i Qytetit të Gjilanit shfaq sot  në mbrëmje reprizën e shfaqjes "Shfaqja që shkon keq" me tekst të Henry Shield, Jonathan Sayer dhe Henry Lewis dhe regji ...

Sot nata e tretë e festivalit ‘Mitrovica in Fest’

Shfaqja ‘Komedia e Kuqe’ e Teatrit “Muharrem Qena” e Teatrit të Qytetit të Mitrovicës, do të shfaqet sot në mbrëmje në natën e tretë të Festivalit Tradicionale ...

Shfaqja ‘Sfinga e gjallë’ jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar

Shfaqja ‘Sfinga e gjallë” e Rexhep Qosjes dhe regji të Blerat Nezirajt, jepet sot (10 shtator 2019) reprizë në ora 20:00 në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Shfaqja e Teatrit Kombëtar rrëmbeu çmimet kryesore në ‘Kokofest 2019’

Komedia “Karnavalet e Korçës” e Teatrit Kombëtar të Kosovës me regji të Altin Bashës ka fituar çmimet kryesore të edicionit të sivjetëm të Festivalit Mbarë...