Rezultatet e kerkimit për: Zahir Bajrami

VIDEO - Dënim me burg për ish-drejtorin për Financa në Zyrën e Kryeministrit

Prokuroria kërkon që ish-drejtori për buxhet i Kryeministrisë të dënohet për mashtrim

Gjykata e Prishtinës pritet që për herë të tretë të vendos për rastin e ish-drejtorit për ...

Rigjykimi i zyrtarit të Qeverisë, i dëmtuari tregon si u mashtrua

I dëmtuari, Elsat Musliji, rrëfeu para gjykatës se si u mashtrua nga zyrtari i Qeverisë, Zahir Bajrami, ...

Zyrtari i Qeverisë dënohet me burgim

Zahir Bajrami u shpallë fajtor nga Gjykata Themelore në Prishtinë dhe u dënua me burgim efektiv prej- 1 viti,  duke ...

Kthehet në Rigjykim Çështja e Zyrtarit të Qeverisë Zahir Bajrami

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim çështjen e zyrtarit të qeverisë Zahir Bajrami dhe djalit të tij Ardian Bajrami.

Zyrtari i Qeverisë Bashkë me të Birin Kërkojnë Pafajësinë në Apel

Gjykata e Apelit sot e ka shqyrtuar ankesën e zyrtarit të Qeverisë së Kosovës, Zahir Bajramit, i dë...

Dënohet Zyrtari i Qeverisë së Kosovës

Dënohet Zyrtari i Qeverisë së Kosovës

Zyrtari i Qeverisë së Kosovës, Zahir Bajrami, është shpallur fajtor dhe është dënuar me 1 vit e gjysmë burg, ...

Enver Hasani Mohon të Jetë ‘Njeriu i Madh’

Ish-kreu i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës kategorikisht ka mohuar çfarëdo lidhje me Zahir e Ardijan Bajramin  në ...

Enver Hasani e Nait Hasani Përmenden në Gjyqin për Korrupsion

Elsadat Musliji erdhi nga Zvicra për të dhënë dëshminë e tij në gjykimin ku zyrtari i Qeverisë ...