Postet nga: visar musa

Dëgjohet dëshmitari i ri në gjykimin e ish-Drejtorit të Urbanizmit të Ferizajt

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Bëhet Avokat Prokurori që Drekoi me të Akuzuarin

Ish-prokurori Visar Musa tash e tutje do të ushtrojë detyrën e avokatit, pasi dha betimin për kryerjen e kësaj pune.

Viti i Drejtësisë së Brishtë

Viti i Drejtësisë së Brishtë

Emisioni i cili u transmetua këtë të premte solli përmbledhjen me raportimet ekskluzive të cilat çuan në suspendimin e prokurorëve dhe dorëheqjen e tyre pasi të ...

Miratohet Dorëheqja e Prokurorit që Drekoi me të Akuzuarin

Në mbledhjen e sotme Këshilli Prokurorial i Kosovës miratoi dorëheqjen e prokurorit të Ferizajt Visar Musa.

Jep Dorëheqje Prokurori që Drekoi me të Akuzuarin

Rastin e drekës së prokurorit Visar Musa me të akuzuarin Raif Rama e shfaqi ekskluzivisht nga fundi i tetorit emisioni “Drejtësia në Kosovë”.

Prokurori e Gjyqtari nën Hetime pas Drekës me të Akuzuarin

Prokurori Visar Musa dhe gjyqtari Adem Shabani zyrtarisht janë nën hetime nga Zyra e Prokurorit Disiplinor nën dyshimin se kanë kryer sjellje të pahijshme.

‘Dreka e Gabuar’ e Prokurorit me të Akuzuarin

‘Dreka e Gabuar’ e Prokurorit me të Akuzuarin

Në edicionin e fundit, emisioni “Drejtësia në Kosovë” solli reportazhin hulumtues për takimet sekrete në mes prokurorit të Ferizajt Visar Musa me të akuzuarin Raif Rama.

Gjykatësi e Aranzhoi Drekën e Prokurorit me të Akuzuarin

Gjykatësi e Aranzhoi Drekën e Prokurorit me të Akuzuarin

Gjykatësi nga Shtërpca Adem Shabani është apostrofuar si personi i cili u kujdes për takimin në mes të akuzuarit Raif Ramaj dhe prokurorit i cili po e ...