Postet nga: adem shabani

Ministri Ekrem Mustafa del para gjykate

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa sot ka dal para Gjykatës së Ferizajt pasi Prokuroria e akuzon se kishte goditur auto ambulancën dhe kishte shkaktuar rrezikim ...

I Ulet Paga Gjyqtarit që e Raportoi 'Drejtësia në Kosovë'

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka refuzuar ankesën e gjyqtarit të Gjykatës Themelore në Ferizaj- Dega në Shtërpcë, Adem Shabani të ushtruar ndaj vendimit të ...

ZPD: Gjyqtari Shabani Kreu Sjellje të Pahijshme

Konstatimin se gjyqtari i Gjykatës Themelore në Ferizaj-Dega në Shtërpcë Adem Shabani ka kryer sjellje të pahijshme, Zyra e Prokurorit Disiplinor ia bëri të ditur Zyrës ...

Prokurori e Gjyqtari nën Hetime pas Drekës me të Akuzuarin

Prokurori Visar Musa dhe gjyqtari Adem Shabani zyrtarisht janë nën hetime nga Zyra e Prokurorit Disiplinor nën dyshimin se kanë kryer sjellje të pahijshme.

‘Dreka e Gabuar’ e Prokurorit me të Akuzuarin

‘Dreka e Gabuar’ e Prokurorit me të Akuzuarin

Në edicionin e fundit, emisioni “Drejtësia në Kosovë” solli reportazhin hulumtues për takimet sekrete në mes prokurorit të Ferizajt Visar Musa me të akuzuarin Raif Rama.

Gjykatësi e Aranzhoi Drekën e Prokurorit me të Akuzuarin

Gjykatësi e Aranzhoi Drekën e Prokurorit me të Akuzuarin

Gjykatësi nga Shtërpca Adem Shabani është apostrofuar si personi i cili u kujdes për takimin në mes të akuzuarit Raif Ramaj dhe prokurorit i cili po e ...

Prokurori Premton Tërheqjen Pas ‘Drekës së Gabuar’

Prokurori Premton Tërheqjen Pas ‘Drekës së Gabuar’

Prokurori Visar Musa i cili është apostrofuar si personi që u fotografua duke drekuar me të akuzuarin vetëm 24 orë pas seancës gjyqësore, ka premtuar se tani e ...

Si u Takua në Drekë Prokurori me të Akuzuarin?

Si u Takua në Drekë Prokurori me të Akuzuarin?

Në edicionin e së premtes, emisioni Drejtësia në Kosovë ka denoncuar skandalin e radhës në prokurorinë e shtetit. Publikimi i detajeve për dreka misterioze e prokurorit Visar ...