Postet nga: Bajram Hamitaga

VIDEO- Lirimi i ish-prokurorit Bajram Hamitaga

Në Gjykatën Themelore në Gjilan sot është shpallur aktgjykimi në procesin gjyqësor ndaj ish-prokurorit të Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Hamitaga, si dhe shoferit të kësaj Prokurorie, ...

Lirohet ish-prokurori dhe vozitësi i tij

Ish prokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Hamitaga, është shpallur i pafajshëm nga Gjykata Themelore në Gjilan në akuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Më 11 qershor shpallet aktgjykimi në rastin e ish-prokurorit Bajram Hamitaga

Në procesin gjyqësor ku i akuzuari kryesor është ish-prokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Hamitaga, si dhe shoferi i kësaj Prokurorie, Luan Delili, është mbajtur fjala pë...

Gjykimi ndaj ish prokurorit shkon drejt fundit

Sot po mbahet seanca në procesin gjyqësor ku i akuzuar kryesor është ish prokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Hamitaga, si dhe shoferi i kësaj prokurorie, Luan ...

Dështon seanca ndaj ish-prokurorit Bajram Hamitaga

Seanca në procesin gjyqësor ku i akuzuar kryesor është ish prokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Hamitaga, nuk është mbajtur sot për shkak të mungesës së ...

Vazhdon në Prill Gjykimi i Bajram Hamitagës

Seanca gjyqësore që po zhvillohet ndaj ish- prokurorit të Prizrenit dhe shoferit të Prokurorisë së njëjtë, është shtyrë me kërkesën e të akuzuarit Luan Delili.

Ish- Prokurori Tregon Takimet me Familjen e të Akuzuarit dhe si e Mori Çadrën

Ish- prokurori Bajram Hamitaga, gjatë marrjes në pyetje të enjten ka deklaruar se nga familja Paqarizi ka marrë vetëm një çadër, e cila doli të ishte e dë...

‘Z Mobile’ Nuk i Përgjigjet Gjykatës, Shtyhet Gjykimi i Prokurorit të Suspenduar

Në gjykimin e prokurorit të suspenduar Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Hamitaga dhe ish-shoferit të kësaj Prokurorie, Luan Delili, nuk u sigurua prova e kërkuar nga operatori “Z ...