Postet nga: veton gashi

Gjykimi i tre të akuzuarve për vrasje të rëndë në tentativë, ky është vendimi i Gjykatës së Prishtinës

Gjykata e Prishtinës ka shpallur sot, më 27.05.2024, aktgjykim ndaj të pandehurve Veton Gashi, Durim Krasniqi dhe Durim Aliu, të cilët akuzohen për veprat penale - tentim vrasje ...

Dënohet me Kusht Polici për Marrje Ryshfeti

Gjykata Themelore në Prishtinë ia shqiptoi dënimin me kusht prej një viti policit të suspenduar Veton Gashi.

Jep Mbrojtjen Polici i Akuzuar për Marrje Ryshfeti

Gjatë paraqitjes së mbrojtjes polici Veton Gashi e mohoi marrjen e ryshfetit, veprën penale për të cilën akuzohet.

Shtyhet Gjykimi i Policit për Marrje Ryshfeti

Gjykimi i Veton Gashit që akuzohet për marrje ryshfeti derisa kryente detyrën e policit është shtyrë për mungesë të një anëtareje të trupit gjykues.

Redaktori i ‘Drejtësia në Kosovë’ Dëshmon në Gjykatë

Katër vite pasi që emisioni “Drejtësia në Kosovë” publikoi  të gjeturat e hulumtimit për dyshimet se policë të Kosovës i kanë kërkuar mitë një qytetari, ...

Gazetari Dëshmon për Marrjen e Ryshfetit nga Policët

Alban Selimi, ish-gazetari i emisionit “Drejtësia në Kosovë“ ka dëshmuar për herë të dytë në Gjykatën Themelore të Prishtinës në gjyqin ndaj ish-policit, Veton Gashi, ...

Policët u Zunë Duke Marrë Mito

Shënim: Artikulli fillimisht është botuar më 09.09.2012 14:33:43