Postet nga: valon kurtaj

Gjyqtari Valon Kurtaj flet për shpërputhjen e dënimeve në rastet e terrorizmit

Valon Kurtaj, gjyqtar në Departamentin Special në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ka folur për hetimin dhe gjykimin e rasteve që kanë të bëjnë me terrorizmin dhe ...

Gjykimi i ish-ministrave të Qeverisë Thaçi për privatizimin e hidrocentraleve, eksperti tregon për dëmin mbi 1-milionësh nga qiraja mujore

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2: Besim Beqaj, Mimoza Kusari- Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, si dhe i Arben Gjukës ...

Mungesa e gjyqtarëve, përkthyesve dhe çështja e pagës përmenden si pengesa në departamentit special të Gjykatës së Prishtinës

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryetarët e Gjykatës Supreme, Gjykatës së Apelit si dhe Gjykatës së Prishtinës, raportuan para anë...

Departamenti Special i Gjykatës së Apelit dhe Gjykatës së Prishtinës, pa staf mbështetës

Udhëheqësit e Departamentit Special të Gjykatës së Apelit dhe Gjykatës së Prishtinës, Vaton Durguti dhe Valon Kurtaj, kanë raportuar lidhur me punën e departamentit ...

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, Gjykata has vështirësi në kontaktimin e dëshmitarëve me adresa në veri dhe në Serbi

Gjykata Themelore e Prishtinës tha që ftesat ndaj dëshmitarëve në gjykimin ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së politikanit Serb të Kosovës, Oliver Ivanoviqit, nuk ...

Ndalohet publikimi i dëshmive të dëshmitarëve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykata ka ndaluar publikimin e dëshmive të dëshmitarëve për rastin e Oliver Ivanoviq. Kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Valon Kurtaj këtë e ka arsyetuar dukë ...

Dështon seanca në rastin e Goran Stanishiq

 

Jepet fjala hyrëse në gjykimin e të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur sot seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve në lidhje me vrasjen e politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.