Postet nga: valon kurtaj

Gjykatësi kërkon që monitoruesit ta shlyejnë incizimin e CD-së të lëshuar në gjykimin për trafikim me armë

Gjykatësi Valon Kurtaj ka kërkuar sot nga monitoruesit që ta fshijnë incizimin e CD-së së lëshuar në seancën publike.

E akuzuara që iu bashkua ISIS-it: Jam mashtru prej burrit

 

Dënim me burgim me kusht për të akuzuarën që iu bashkua ISIS-it

 

E akuzuara për terrorizëm: Burri më mashtroi, më tha po shkojmë në pushime e më çoi në ISIS

E akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës se i ishte bashkëngjitur organizatës terroriste ISIS, Remzije Qazimi e ka pranuar veprën e cila i vihet në barrë, ...

Dënim me kusht për gruan e kthyer nga Siria

Florinda Zymeri, është dënuar me dy vite burgim me kusht pasi u gjet fajtore për veprën penale organizmi dhe pjesëmarrja në grupin terrorist.

Gjykimi për terrorizëm, dënim me kusht për gruan e kthyer nga Siria

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore Florinda Zymerin, e akuzuar për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Dëshmitari nga Gorazhdeci tregon si e gjeti në oborr thirrjen që të kryhen grabitje për t’i fajësuar shqiptarët

Një dëshmitar nga Gorazhdeci, një fshat me shumicë serbe në Pejë, i tregoi sot gjykatës se si e gjeti në oborrin e tij një pamflet në të cilin ...

Kosovari i plagosur në ISIS dënohet me burg në Prishtinë

Arijan Krujezi, i cili në korrik të vitit 2014 ishte nisur drejt Sirisë për t’iu bashkuar organizatës terroriste ISIS, është dënuar sot nga gjykata në Prishtinë me 3 ...