Postet nga: tryeza

Instituti Albanologjik kujton doajenët e këngës dhe valles shqipe

Dega e Folklorit e Institutit Albanologjik të Prishtinës (IAP) do të kujtojë të enjten e ardhshme doajenët e këngëve dhe vjellave shqipe, të cilat u ndanë ...

‘Ligjet e mira’ nuk i ndihmojnë Kosovës ta adresojë barazinë gjinore

Gjatë ditës së sotme BIRN ka organizuar tryezën me temë "Barazia në Letër", pjesë e së cilës ishin përfaqësues nga gjyqësori, MAPL-ja, Agjencia ...

Tryeza për përfaqësimin gjinor në komunat e Kosovës

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së dhe emisionin “Jeta në Komunë” kanë organizuar tryezën e diskutimit me temë “Përfaqësimi gjinor ...

Veseli: Do të rriten investimet në shëndetësi

Në një tryezë të organizuar nga Partia Demokratike e Kosovës, e cila shënonte përmbylljen e muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, kryetari i ...

Në Mitrovicë u mbajt tryezë me temë dhunën në familje

Në organizim të Drejtorisë Rajonale të Policisë së Mitrovicës së Jugut, sot në Qendrën e Kulturës ”Rexhep Mitrovica”, në Mitrovicë,  është mbajtur tryeza  “Bashkë kundër dhunë...

Mbahet tryezë për dialogun

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) të martën organizon tryezën e diskutimit me temë “Dialogu Kosovë Serbi: Rrugë e gjatë deri te Marrëveshja?” .

Kurti: Shteti i cili nuk ka adresuar ende krimet e luftës është në rrezik

Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur tryezën: "Mosndëshkimi i krimeve të luftës - Pasojat për popullsinë dhe shtet ndërtimin".

Sfidat e vendit në zbatimin e energjisë së ripërtëritshme

Është mbajtur sot tryeza e rrumbullakët në lidhje me studimin “Kalimi në të ripërtëritshme – Drejt një të ardhme energjetike të begatshme dhe të qëndrueshme në Kosovë” ...