Postet nga: teknologji

A e harroni shpesh fjalëkalimin? Microsoft ka lajme të mira për këtë problem 

Microsoft ka prezantuar një mënyrë tjetër për të zëvendësuar fjalëkalimin tuaj në disa lëvizje shumë të thjeshta duke u identifikuar me telefonin tuaj ...

Windows 11 do të funksionojë edhe në kompjuterët e vjetër

Njoftimi i bërë nga  Windows 11 u prish nga politika e tij konfuze e azhurnimit. Do të ishte një azhurnim falas nga Windows 10, por jo çdo kompjuter do të jetë ...

Përmes WhatsApp, transferim të dhënash nga Android në iOS

 

Gmail vjen me një ndryshim të vogël por shumë të rëndësishëm

Përdoruesit e Gmail kanë vërejtur një ndryshim të vogël, por të rëndësishëm në momentin kur i qasen këtij shërbimi.

Vendimi për ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë nuk kalon në Komisionin për Arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport nuk e ka votuar sot vendimin e Qeverisë për ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetë...

Intervenimi në Siri, Volkswagen pezullon investimin 1.4 miliard dollarë në Turqi

Gjiganti gjerman Volkswagen ka pezulluar një investim të planifikuar prej 1.4 miliard dollarë në Turqi, si rezultat i ofensivës ushtarake të këtij shteti në Siri, raporton CNN.

Lansimi i telefonit Pixel4 i Google 

Për muaj të tërë, shumë blogje, madje edhe vet Google, kanë shfaqur shumë fotografi dhe video që japin detaje rreth Pixel 4, sidomos në atë publikimin e njohur teknologjik ...

Ja pse nuk duhet ta mbushni telefonin me mbushësin e dikujt tjetër

Të gjithëve u ndodh që ndonjëherë telefonit t’i mbaron bateria dhe mos ta kenë mbushësin e tyre me vete.