Postet nga: Task Forca

Nuk miratohet rezoluta që kërkonte rikthimin e Task-forcës kundër korrupsionit

Kuvendi i Kosovës nuk ka pasur kuorum që ta votojë Propozim-rezolutën nga Interpelanca me kryeministrin Avdullah Hoti, sipas kërkesës së 8 deputetëve të GP të LVV-së, ...

Në pritje të një Task-Force të re kundër korrupsionit

Qeveria e Kosovës ka shuar Departamentin Special Anti-Korrupsion brenda Policisë së Kosovës, por nuk dihet se kur do të formohet një departament i ngjashëm.

Hoti: Shuarja e Task Forcës Antikorrupsion nuk e ngadalëson liberalizimin e vizave

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, tha se vendimit për shuarjes së Task Forcës Antikorrupsion duhet t’i frikësohen vetëm ata që e dinë se do ...

Dyshimet për coronavirus në Shqipëri, gjashtë rezultate dalin negative

Paraditen e kësaj të hëne është mbledhur në Rinas Task-Forca për masat e marra ndaj koronavirusit.

KPK zgjedh anëtarët e Task-Forcës për Krimet e Luftës

 

Junik, komuna reagon pasi nuk mori donacion për fushatën “Ta pastrojmë Kosovën”

Komuna e Junikut ka reaguar pasi nuk u rendit në mesin e Komunave të para për fushatën “Ta pastrojmë Kosovën”

Pastrimi gjeneral i Kosovës fillon në vjeshtë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, është takuar me përfaqësuesit e disa ministrive dhe institucioneve për t’i paraprirë krijimit të një task force ...