Postet nga: shskuk

Mjekët e Kosovës në dilema kur t`i shkruajnë barnat imunitare të kancerit  

Sëmundja e kancerit trajtohet në disa mënyra, njëra prej tyre është edhe forcimi i imunitetit. Imunoterapia është njëra nga kurat më të shtrejtna, përdorimi i ...

Ende jashtë funksionit njëra prej pajisjeve për rrezatim në Onkologji, ShSKUK tregon arsyet

Brenda 48 orëve, dy pajisje për radioterapi mbetën jashtë funksionit në Klinikën e Onkologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Spitalet e Kosovës furnizohen me penj kirurgjikë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton se ka furnizuar klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme me ...

Ministri Vitia uron U.D. drejtoreshën e re të ShSKUK-së, e siguron për përkrahjen e tij

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka vizituar sot U.D. Drejtoreshën e re të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Narqize Arenliu – Hoxha si ...

Rasti i fetusit që u fut në rrobalarëse në Spitalin e Pejës, pse mori vërejtje ish-drejtoresha e SHSKUK-së?

Një ngjarje e rëndë dyshohet të ketë ndodhur gjatë muajit të fundit të vitit të kaluar në Spitalin e Pejës.

Kirurgu i SHSKUK-së Kavaja me vetëm nëntë operacione gjatë një viti

Numri i operacioneve që kryejnë kirurgët brenda klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe jo vetëm, është një temë që vazhdimisht përflitet nga publiku.

Pronarja e ordinancës private ku kishte punuar Aida Namani, kryetarja e bordit të SHSKUK-së, zgjidhet stomatologe në Stomatologji

Janë disa drejtorë të klinikave e të spitaleve që u ndërruan gjatë vitit 2022, e procesi i emërimit të të cilëve po hetohet pas akuzave që u bë...

Zejnullahu-Raçi: Në dy vitet e fundit nuk ka pasur vlerësim të drejtorëve të klinikave

Pranvera Zejnullahu-Raçi, tashmë ish-drejtoreshë e Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, e cila sot dha dorëheqje pas gati 6 muaj në këtë pozitë, është e ...