Postet nga: sfidat

Sfidat e zhvillimit të strehimoreve në Kosovë

Mbështetja dhe organizimi i strehimoreve të viktimave të dhunës në familje në Kosovë vazhdon të përballet me sfida organizative dhe financiare.

‘Jeta është e bukur’: Shkrimtarja kosovare me shikim të dëmtuar nuk njeh kufij

Jeta në Kosovë për personat me nevoja të veçanta mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë, mirëpo poetja me shikim të dëmtuar Fjolla Muhaxhiri Agusholli ...

Gashi: Problemi më i madh në sistemin e arsimit të lartë në Kosovë është ndërlidhja me tregun e punës

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Naim Gashi, ka thënë se sfida më e madhe në arsimin e lartë në Kosovë është ndërlidhja me ...

Mitrovicë, publikohet raporti për sfidat e grave dhe vajzave me aftësi të kufizuara gjatë COVID-19

Qendra për persona me aftësi të kufizuara "Handikos" në Mitrovicë ka publikuar sot raportin "Sfidat e grave dhe vajzave me aftësi të kufizuara përgjatë COVID-19 në ...

LIVE - Edukimi në gjuhën amtare

Sonte në Emisionin "Kallxo Pernime" po transmetohet debati për edukimin në gjuhën amtare.

Sfidat e mjekëve të rinj në Shqipëri

Jona Leka i përfundoi studimet për mjekësi në Shqipëri 7 vite më parë, specializimin në Itali 7 muaj më parë dhe tani po shërben si kardiologe në ...

KEK-u tejkalon planin për gjashtëmujorin e parë të këtij viti

 

Sfidat e gazetarëve në zonat me kriminalitet të lartë në Shqipëri

Disa zona me kriminalitet të lartë në Shqipëri përbëjnë një sfidë për raportimin e lajmeve. Gazetarët thonë se shpesh ndihen të pambrojtur nga grupet kriminale ...