Postet nga: Sami Sharragjiu

Sa vjet burg do t'i mbajë Shaban Gogaj në rast se i vërtetohet dënimi?

7 vjet e 6 muaj është dënim me burg i janë shqiptuar Shaban Gogajt për vrasjen e Agonis Tetajt në kompaninë “Gogaj AG” në vitin 2018.

Gjykata vendos ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Shaban Gogaj është shpallur fajtor dhe është dënuar me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje lidhur me vrasjen e Agonis ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt e kundërshton kërkesën pasuroro-juridike të parashtruar nga mbrojtësi i viktimave

Bashkëshortja e Agonis Tetajt është shprehur se nuk qëndron prapa kërkesës për dëmshpërblim në vlerë prej 628 mijë euro e cila ishte parashtuar nga ...

Vrasja e Agonis Tetajt, të akuzuarit Cacaj i revokohet pranimi i fajësisë për armëmbajtje pa leje

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në kompaninë “Gogaj AG”, Shaban Gogaj dhe i akuzuari për armëmbajtjes pa leje, Isuf Cacaj u paraqitën ...

'Armët kanë qenë funksionale'- Eksperti që kishte bërë ekzaminimin e armëve në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykimi për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt që kishte ndodhur në vitin 2018, ka vazhduar me dëgjimin e shtatë dëshmitarëve nga gjithsej dhjetë të ftuar pë...

VIDEO - Vrasja e Agonis Tetajt, i akuzuari Gogaj: Ka ndodhë gjithçka pahiri

“Më vjen keq për gjithçka çka ka ndodhë, ka ndodhë pa vullnetin tim, ka ndodhë gjithçka pahiri” ishin fjalët e të akuzuarit, Shaban Gogajti gjatë dhë...

Familja e Agonis Tetaj bojkoton gjykimin ku po gjykohen të akuzuarit për vrasjen e familjarit të tyre

Vrasja e Agonis Tetaj për të cilën akuzohet Shaban Gogaj si dhe Isuf Cacaj për armëmbajtje pa leje është kthyer në rigjykim nga gjykata e shkallë...