Postet nga: Sadri Ramabaja

Gjykata vendos për rastin “Syri i Popullit”

Gjykata e Prishtinës ka gjetur fajtor Avni Llumnicën, si i akuzuar në rastin “Syri i Popullit”.

Tentim vrasja ndaj avokatit Azem Vllasi, shtyhet seanca

 

Sadri Ramabaja nuk e thotë asnjë fjalë në gjykimin për rastin 'Syri i Popullit'

Sadri Ramabaja dhe Avni Llumica nuk pranuan sot të ballafaqohen për akuzën në rastin e njohur si “Syri i Popullit”.

Shtyhet përsëri seanca në rastin e njohur 'Syri i Popullit'

Seanca e paraprë që të mbahet sot në rastin e njohur si “Syri i Popullit”, ndaj të akuzuarëve Avni Llumnica dhe Sadri Ramabaja, është shtyer pasi që nuk kishte ...

Mungesa e dëshmitarëve anonim shtyu seancën në rastin e plagosjes së Azem Vllasit

 

I akuzuari Avni Llumnica arrestohet në Shqipëri, dështon seanca në rastin e plagosjes së Azem Vllasit

Ka dështuar seanca në rastin e njohur si “Syri i popullit”, arsyeja e shtyrjes së kësaj seance ishte mungesa e të akuzuarit Avni Llumnica.

Rasti 'Syri i Popullit', dëshmitari rrëfen momentin kur një person ia kishte kërkuar babait të tij numrin e Azem Vllasit

 

Azem Vllasi dëshmoi në gjykimin e të akuzuarve për tentim vrasjen e tij

Në seancën e mbajtur në rastin e njohur si “Syri i Popullit” është dëgjuar avokati Azem Vllasi, i cili në këtë rast është në cilësinë e ...