Postet nga: sabedin haxhiu

Rasti 'Toka', avokati Gashi tregon se si klienti i tij u përfshi në aktakuzën voluminoze

Tomë Gashi, avokati i të akuzuarit për rastin "Toka", Sabedin Haxhiu sa ishte drejtor i Kadastrit të Komunës së Prishtinës, në emisionin "Kallxo Përnime", ka thë...

Tomë Gashi: 'Toka', një prej rasteve më të rënda në aspektin e sundimit të ligjit

Avokati i të akuzuarit në rastin "Toka", Sabedin Haxhiut, Tomë Gashi në emisionin "Kallxo Përnime" ka thënë se Kosova si shtet ka dalë keq për shkak të ...

Dosja e gjatë e gjykimit të Azem Sylës - Pse s'po mbahen seancat?

Njëri nga njerëzit më të fuqishëm të luftës, Azem Syla, tashmë i akuzuar në rastin “Toka”, po e kalon pensionimin e tij në pritje të një ...

'Toka' - Shtyhet gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve

Gjykimi ndaj 18 të akuzuarve në rastin e njohur si “Toka”,  në të cilin grup bën pjesë edhe Azem Syla, nuk arriti të mbahej sot në Gjykatën e Prishtinë...

Gjykata ende nuk ka caktuar seancë gjykimi ndaj Azem Sylës për rastin ‘Toka’

Kanë kaluar më shumë se një vit nga seanca e fundit gjyqësore në rastin e njohur si “Toka”, ku ish- deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) Azem ...

Gjyqtari Kalludra: Seanca në rastin “Toka“ nuk u caktua në mungesë të procesmbajtëses

Gjykimi ndaj ish- deputetit të PDK-së, Azem Sylës dhe 21 të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar në shpronësimin e Kosovës nga tokat shoqërore nuk ë...

Dosja e Prokurorisë: Ish-zyrtarët e Kadastrit të Prishtinës regjistruan prona me aktgjykim të falsifikuar

Ish-drejtori i Gjeodezisë dhe Kadastrit në Komunën e Prishtinës, Shiqeri Spahiu, dhe ish-shefi i Kadastrit Ramush Thaçi, janë ulur në bankën e të akuzuarve. Ata akuzohen ...

Provat e Prokurorit nuk e bindin gjykatësin në procesin ndaj Azem Sylës

Beqir Kalludra, kryetar i trupit gjykues në aferën e shpronësimeve të tokave në rrethinë të Prishtinës, ku përfshihet edhe ish deputeti i PDK-së, Azem Syla, ka ...