Postet nga: Romani

Rrëfimi i autores së librit që bazohet në jetën e shqiptarëve gjatë mesjetës

Shkrimtarja e njohur shqiptare Majlinda Bregasi ka shpalosur arsyet se pse ka vendosur të shkruajë një libër që bazohet në jetën e malësorëve e priftërinjve ...

Botohet romani ‘Ti’ i Ilir Muharremit

Ilir Muharremi, shkrimtar dhe kritik, sa po ka nxjerr nga shtypi romanin “Ti”.

Besnik Mustafaj fiton çmimin letrar ‘Buzuku’

Shtëpia Botues “Buzuku” nga Prishtina ka ndarë sot çmimet e konkursit letar për romanin më të mirë.

Botohet romani që i kushtohet aktores Leze Qena

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së aktores së njohur Leze Qena, shkrimtari Vilson Culaj ka botuar roman, “Dashuri të paprekura”.

‘Kopilani’ romani i ri i Çun Lajçit

Aktori i njohur Çun Lajçi, ditë më parë ka nxjerrë nga shtypi romanin e tij më të ri, “Kopilani”.

Botohet romani ‘Mos e harro Japoninë, Suzanë’ i Aziz Mustafës

Romani “Mos e harro Japoninë, Suzanë” i Aziz Mustafës rrëfen historinë trishtuese të mjekut Leonard Malaj, i cili papritur heton shenja të një sëmundjeje të rëndë ...

Romani ‘Bartësi i shpirtrave të përzënë’ botohet edhe në Tiranë

Romani ‘Bartësi i shpirtrave të përzënë’ i Adil Ollurit është botuar edhe në Tiranë. Pas dy botimeve në Prishtinë, ky roman është botuar nga Shtëpia Botuese “...

Botohet një roman për periudhën e luftës së Kosovës 

Kohë më parë ka dalë nga shtypi romani “Topi” i shkrimtarit Mehdi Mulaj.