Postet nga: rasti toka

Azem Syla në gjyq: Kam qenë i angazhuar në PDK, s'jam marrë me aktivitete biznesi as kurrfarë

Gjykimi ndaj ish-deputetit Azem Syla dhe 16 të tjerëve, të akuzuar për shpronësimin e tokave shoqërore në mënyrë të kundërligjshme, shpëlarje parash e legalizim ...

Gjykimi i Azem Sylës dhe 21 të tjerëve, dëshmitari: Pagova 210 mijë euro e tokën s'e mora kurrë

Është rihapur për publikun gjykimi i Azem Sylës dhe 21 personave të tjerë, të cilët akuzohen se e privuan Kosovën nga tokat shoqërore në zonën ...

Gjykimi i Azem Sylës për rastin ‘Toka’, sërish mbyllet seanca për publikun

Në gjykimin e Azem Sylës dhe të tjerëve për rastin e njohur si “Tokat”, me kërkesën e prokurorit special Naim Abazi Gjykata e ka mbyllur ...

Pronari i HIB Petrol dëshmon në gjykimin e Azem Sylës për blerjen e tokave në Çagllavicë

Në gjykimin ndaj ish deputetit të PDK-së Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë për privimin e kundërligjshëm të Kosovës nga pronat shoqërore, krim ...

Dëshmi: Si shiste toka shoferi i Azem Sylës

Në gjykimin ndaj ish deputetit të PDK-ës Azem Syla dhe të akuzuarëve të tjerë për tjetërsimin e kundërligjshëm pronave shoqërore, krim të organizuar, ...

Avokatit-dëshmitar nuk i kujtohet autorizimi për tokat në gjykimin e Azem Sylës

Gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, pastrim parash, shmangie nga tatimi, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së rreme ka vazhduar të ...

Dëshmitarja në rastin ‘Toka’: Unë i kryeja lëndët trashëgimore, i nënshkruante Nuhi Uka

Gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës, marrje ryshfeti, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së ...

Dëshmitari rrëfen si ia barti Shaban Sylës autorizimin për përfaqësim të familjes Steviq

Në gjykimin e njohur si rasti “Toka”, ku ndër të akuzuarit është edhe ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla, është dëgjuar dëshmia e avokatit Edvard Gashi.