Postet nga: raporti i auditorit

Vakuumi që mundëson shfrytëzimin ilegal të mineraleve ndërtimore

Pjesa më e madhe e operatorëve i shfrytëzojnë mineralet ndërtimore pa u pajisur me leje mjedisore. Ky konstatim është bërë nga Zyra Kombëtare e Auditimit ...

KPMM-ja i konfiskon mjetet nga bizneset, por nuk e bën rikultivimin e tokës

Rikultivimi i zonave ku janë shfrytëzuar mineralet, sipas Auditorit nuk bëhet si duhet dhe mbetet sfidë për KPMM-në si në aspektin e sigurisë dhe ndikimit në ambient.

Mbahet debat për gjetjet e Auditorit në Komunën e Vitisë

Në Asamblenë Komunale të Vitisë është mbajtur debati për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit.

Shteti mbi 300 milionë euro borxhe bizneseve dhe qytetarëve

Raporti i Auditimit për vitin 2019 nga Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se shteti i ka borxh bizneseve dhe qytetarëve mbi 300 milionë euro.

Gjetja e Auditorit për 2019-tën: Shteti rrezikon mbi 196 milionë euro borxhe nga paditë

Përveç borxheve ekzistente që institucionet e ndryshme të Kosovës kanë ndaj bizneseve e individëve, Auditori ka vlerësuar se ekziston edhe një borxh i ashtuquajtur kontigjent prej ...

Miliona euro u paguan në vitin 2019 pas vendimeve të gjykatave dhe përmbaruesve

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Thesari i Kosovës ka paguar fatura me vlerë prej 1 milionë e 539 mijë euro, të cilat nuk janë paguar nga institucionet e ...

Agron Kuçi thotë se nuk e ka lexuar Raportin e Auditorit për komunën që ai udhëheqë

I ftuar sonte në emisionin “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi ka thënë se nuk e ka lexuar Raportin e Zyrës Kombë...

Arsyetimet e kryetarit të Shtimes për gjetjet e Auditorit dhe raportin e performancës komunale

Në debatin “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, komentoi gjetjet e Auditorit të Përgjithshëm.